Deset zapovijedi oralnog seksa

Uz nekoliko pravih savjeta, znat ćete zadovoljiti svog voljenog najbolje na svijetu Čak i ako mislite da znate kako se oralno zadovoljava muškarac, pročitajte ove savjete stručnjaka, možda ipak još nešto naučite.

 Uz nekoliko pravih savjeta, znat ćete zadovoljiti svog voljenog najbolje na svijetu

Čak i ako mislite da znate kako se oralno zadovoljava muškarac, pročitajte ove savjete stručnjaka, možda ipak još nešto naučite.

Bez zubi!
Nipošto, ali nipošto ne upotrebljavajte zube! ‘Možete griješiti u mnogo toga, posebno dok ste početnice, ali morate znati – zubi ne dolaze u obzir. To je dosta logično s obzirom na to da je riječ o vrlo osjetljivom muškom organu, a zubi ne idu s nečim osjetljivim’, naglašava američka seks blogerica Rosmary.

Napustite zonu ugode
Znate li kad se događaju čudesne stvari? Kad napustite zonu ugode! Tako je i kod oralnog seksa. Budite otvoreni i za one savjete koji vam se na prvu čine čudno i pomalo perverzno. Seksolozi kažu da je to samo prva reakcija, a kada je prevladate, slijedi veliki užitak.

Iskoristite jezik
Jezik je vaše najjače oružje u seksu! Da važne su usne i ruke, ali jezik ima glavnu ulogu i zato ga se nemojte bojati upotrijebiti. Upravo jezik je onaj alat koji će vašem partneru donijeti najviše zadovoljstva.

Morate dobiti rat, a ne samo bitku
Nije nimalo jednostavno zadovoljiti muškarca. Mnoge žene umore se pa se zaustave na pola puta. U redu je da stanete i uzmete odmor kad vam je potreban, ali nije dobro ako se to stalno događa. Dovedite ga do kraja, morate dobiti rat, a ne samo bitku!

Testisi su dio priče
Nemojte zaboraviti na njegove testiste. Kad ga oralno zadovoljavate, onda i njima morate pružiti dužnu pozornost. Upotrijebite ruke, usta, jezik, ali – nježno!

Važno je uživati
Da, oralno zadovoljavanje obično zadovoljava jednu stranu, ali to ne znači da ne možete uživati i vi koji to zadovoljstvo pružate. Zasigurno ima dijelova koji vas uspaljuju pa tu i tamo možete dodirnuti i sebe.

Budite zdušno u tome
Ne pristajte na oralni seks ako niste zdušno u tome. Ako to radite reda radi, to se i vidi i osjeti. Biste li željeli da netko to vama tako radi? Dakle, prionite na posao s dušem i srcem.

Ugriz ljubavi
Nježno grickajte kožu lagano između usana i zuba. Vjerovali ili ne, to će potaknuti njegove živčane završetke.

Ritam je bitan
Vrlo je važan i tempo pa svakako kombinirajte brzine. Različitim ritmom gradite iščekivanje što je jedan od osnovnih sastojaka sjajnog oralnog seksa.

Igra toplo- hladno

Pokušajte s ovima: prije oralnog seksa u usta stavite kockice leda, dobro ohlađeno voće ili saldoled. Toplina usta kombinirana s povremenim valovima hladnoće od leda, odvest će ga u potpuno drugu dimenziju.

Rokaj.ba

Komentari